fbpx

Åben stilling

Lønspecialist med flair for IT

Kunne du tænke dig at være med til at sikre lønnen for over 15.000 ansatte? Og vil du have et job som samtidig vil investere i din fremtid inden for både løn, økonomi og IT? Et job hvor der er stor fokus på medarbejdertrivsel med højt til loftet?​ Vi er en af de nye spillere […]
Slået op: 3 feb, 2023

Kunne du tænke dig at være med til at sikre lønnen for over 15.000 ansatte? Og vil du have et job som samtidig vil investere i din fremtid inden for både løn, økonomi og IT? Et job hvor der er stor fokus på medarbejdertrivsel med højt til loftet?​

Vi er en af de nye spillere i lønbranchen, som er med til at transformere begrebet løn fra en tung administrativ byrde til et lækkert produkt for virksomheder i alle størrelser. Vi er i gang med en vækstrejse, og har brug for dygtige kollegaer til at være med til at give vores mange kunder de oplevelser og produkter som de efterspørger.

Hvem er Din Lønpartner?

Vi er en virksomhed på 7 medarbejdere, som alle har en fælles baggrund inden for løn, økonomi og IT. Vi har allerede nu skrevet under med de næste to medarbejdere, men har brug for dig og dine færdigheder i vores team! Vi har kontor i Ballerup, og har en dynamisk hverdag med højt humør mens vi løser vores kunders udfordringer. Vi er specialiseret i løn, og de IT systemer der understøtter en effektiv lønhåndtering. Vi implementerer alt fra de simple lønsystemer, til store komplekse opsætninger, for en lang række små, samt store prominente kunder. Fælles for dem er dog, at de skal være fuldt ud optimeret til vores kunders ønsker og behov.

​Hvordan ser din hverdag ud?

Afhængig af din profil, vil du enten have en stor rolle i driften af lønnen, eller en stor andel i at opsætte og optimere vores kunders lønsystem. Uanset hvor du er i din udvikling, er vi altid fælles om at sikre kvaliteten i de opgaver vi afleverer til vores kunder. Vi støtter op omkring dine ambitioner og vi vil altid sørge for, at dine muligheder for at udvikle dig er til stede. Hos os har vi også en bred vifte af kompetencer ansat, så skulle du være interesseret i RPA, VBA eller SQL programmering, så er der altid sparring og support at hente hos dine kollegaer.

Hvad kan Din Lønpartner tilbyde dig?

Vi har en stærk tiltro til frihed under ansvar, så når dit arbejde bliver varetaget professionelt og kunderne er glade, så er der frie rammer til at løse opgaverne, enten hjemmefra eller på kontoret.

Til den rette profil med uddannelsesønsker, vil vi altid sætte en lønpakke sammen, der understøtter dig i dine målsætninger, uanset om det måtte være en HD eller andre kurser, som både du og vores kunder vil få glæde af.​

Hvad forventer Din Lønpartner af dig?

Det vigtigste for os er et talent inden for løn og IT, samt din tilgangsmåde til problemløsninger, så kunden oplever en professionel behandling af deres opgaver og data.

 • Kan du se hvorfor det er vigtigt for kunden at få løst opgaven?
 • Kan du levere den nødvendige kvalitet, så problemet bliver løst både nu og fremadrettet?
 • Kan du overholde deadlines samtidig med at præcisionen er upåvirket?
 • Kan du levere service og danne relationer med kunder?

Hvis du kan svare ja til dette, så vil vi meget gerne tage en snak med dig!

Hvad er der i det for dig?

 • Ungt miljø med højt til loftet og fokus på sammenhold og personalearrangementer.
 • God løn med mulighed for flexordning
 • Kantineordning
 • Pensionsordning med gode forsikringer
 • Sundhedsordning
 • Tandforsikring
 • Heltidsulykkes forsikring
 • Barselsordning

Hvis det har vagt din interesse, så tøv ikke med at tage kontakt Jacob Løve på mail: jacob@dinlonpartner.dk eller på telefon: 42 68 10 95 – vi behandler alle henvendelser med dyb fortrolighed.