fbpx

Om Din Lønpartner

Din Lønpartner gør lønbehandling nemt

Som eksperter i lønadministration kan vi effektivisere og drifte alle dine lønprocesser måned for måned. Du får en fast lønkonsulent, der tager ansvar og del i din forretning.

En engageret lønpartner der håndterer hele lønområdet

Lønadministration skal være nemt. Det var grundtanken, da Jacob Løve i 2020 tog det første spadestik til Din Lønpartner. I dag er vi vokset til et stærkt lønbureau med kompetencer inden for lønadministration, lønkonsulenter på interim-basis og systemsupport.

Billede af alle medarbejderne hos Din LønPartner
{

“Tiden og ressourcerne i lønafdelingen kan være knap – vores mission er at gøre lønbehandlingen nem og overskuelig for alle interessenter i virksomheden.

Vi bruger de værktøjer, der er tilgængelige, og hvis der er behov, kan vi udvikle vores egne skræddersyede værktøjer til at supportere lønfunktionen – enten i form af VBA programmering i Excel eller opsætning af robotics (RPA)”

Jacob Løve Founder & CEO, Din Lønpartner

Jacob Løve
Founder & CEO, Din Lønpartner

To skridt foran

Optimering og automatisering af løn

Hos os får du ikke blot en lønkonsulent. Du får en fast lønpartner, der lytter til dine input og finder forbedringsmuligheder i dine lønprocesser. Med en stærk relation og en fast kontaktperson sikrer vi et unikt og personligt kendskab til din virksomhed.

Din personlige lønpartner er desuden en del af vores stærke enhed af specialiserede lønkonsulenter, der sparrer med hinanden inden for lønområdets mange ekspertiser. Det betyder, at du får adgang til alle vores kompetencer og kan få hjælp til alt fra refusioner og overenskomster til API/webservices og SQL databaser.

Hvad er dine udfordringer?

Vi finder en løsning uanset dit behov

Vi ser os selv som branchens tech-team, og vi har kompetencer til at håndtere store, komplekse opgaver, der kræver, at vi tænker i nye baner med skræddersyede IT-løsninger. Ligesom vi kan hjælpe mindre virksomheder med de basale lønfunktioner, der får hverdagen til at løbe rundt.

Med andre ord er vi en lønpartner, hvor gode relationer, bred faglighed og pragmatisk problemløsning er opskriften på problemfri lønadministration.

Hør Jacob Løve præsentere
Din Lønpartner

Medarbejdere

11

Erfaring

+70 år

Engagement

100%

Lønadministration

360°

Vores værdier

Som kunde hos Din Lønpartner er du garanteret en grundig, proaktiv og ærlig samarbejdspartner, der kombinerer stærk faglighed med et sundt og fleksibelt arbejdsmiljø. Det er nemlig de værdier, vi tager med os på arbejde alle ugens dage.

Din Lønpartner står for grundighed

Grundighed

I vores bog står grundighed og faglighed på side 1. Og det kan mærkes i vores daglige arbejde.

Hver dag forpligter vi os til at dygtiggøre os og udføre alle opgaver korrekt – og til tiden. Det betyder, at du er garanteret den nyeste viden og højeste kvalitet inden for vores kerneområder.

Proaktivitet

Det er vores fornemste opgave at gøre din lønbehandling nem og effektiv. Derfor er det også vores ansvar at være proaktive til at finde de løsninger, der matcher dine udfordringer.

I hverdagen betyder det, at vi gør os umage med at forstå din virksomhed og dine lønprocesser, så vi kan sammensætte den helt rigtige pakke til dig.

Din Lønpartner står for proaktivitet
Din Lønpartner står for ærlighed

Ærlighed

Ingen kan alt. Det gælder også hos os.

Derfor er vi åbne om, at vores konsulenter arbejder sammen og på tværs. Det vil sige, at din faste kontaktperson muligvis ikke kan løse alle opgaver alene. Til gengæld sørger han eller hun for at sætte den konsulent på opgaven, der kan løse dine udfordringer til UG.

Et sundt arbejdsmiljø

Glade medarbejdere giver gode resultater.

Derfor er det vigtig for os at skabe en arbejdsplads, hvor alle glæder sig til at møde ind på job. Det gør vi ved at sætte udvikling, fleksibilitet og sammenhold i centrum hver dag.

Din Lønpartner står for et sundt arbejdsmiljø

Sådan hjælper vi dig med lønadministration

Vores hverdag på kontoret