fbpx

Lønadministration

Overlad din komplette lønadministration til eksperter

Som eksperter i lønadministration kan vi effektivisere og drifte alle dine lønprocesser måned for måned. Du får en fast lønkonsulent, der tager ansvar og del i din forretning.

Skal du outsource din lønadministration?

Som mindre eller mellemstor virksomhed kan lønadministration være besværligt og koste mange, unødige ressourcer internt i virksomheden. Det kræver eksempelvis et indgående kendskab til gældende krav og lovgivning på området. Derfor kan det være en fordel at få hjælp udefra til dine lønopgaver.

Lønopgaver

Vi tager ansvar for dine lønopgaver

Når du outsourcer din lønadministration til os, betyder det blot, at vi som ekstern samarbejdspartner tager ansvar for dine lønopgaver. Det er især en god løsning for dig, der ønsker:

  • Mere tid til dine kernekompetencer
  • Korrekte lønsedler til tiden
  • Sparring med eksperter, der er opdaterede på nye løsninger og lovgivningen
  • En fleksibel løsning, der kan skaleres i takt med udviklingen i din virksomhed

Sådan hjælper vi dig med lønadministration

“Løn skal håndteres forskelligt afhængigt af virksomhedernes behov. Derfor har vi ikke en standardpakke inden for lønadministration, du skal passe ind i. Det handler om at lave en aftale, der giver mening for dig.”

Jacob Løve Founder & CEO, Din Lønpartner

Jacob Løve
Founder & CEO, Din Lønpartner

1. Vi lærer dig at kende

Vi lærer dig at kende

Løn skal håndteres forskelligt afhængigt af virksomhedernes behov. Derfor har vi ikke en standardpakke inden for lønadministration, du skal passe ind i. Det handler om at lave en aftale, der giver mening for dig.

2. Vi skræddersyr en løsning til dine behov

Vi skræddersyr en løsning til dine behov

På baggrund af vores analyse kommer vi med et oplæg på forbedringsmuligheder, forslag til konkrete løsninger og en præcis pris på et fast samarbejde.

3. Vi sørger for implementering

Vi sørger for implementering

Vi finder frem til det lønsystem, der passer til din virksomhed. Vi sørger for implementering, overførsel af stamdata og saldi. For at sikre, at løsningen er implementeret korrekt, afslutter vi altid med en paralleltest.

4. Vi drifter jeres løn og inviterer til statusmøder

Vi drifter jeres løn og inviterer til statusmøder

Når alt er på plads, kan du trygt læne dig tilbage. Din faste konsulent sørger for, at lønnen bliver håndteret korrekt måned for måned. Desuden inviterer vi til løbende statusmøder, der giver dig rig mulighed for at komme med input og ønsker.

Lønadministration priser

Hvad koster ekstern lønadministration?

Prisen på et fast samarbejde afhænger i høj grad af, hvilke opgaver vi skal hjælpe med. Vi giver gerne et estimat baseret på dine nuværende behov. Den endelige pris beregnes på baggrund af den konkrete aftale.

Summa summarum er, at vi kan hjælpe dig i det omfang, du har brug for. Det gælder uanset, om det drejer sig om et par timer om måneden eller flere dage om ugen.