fbpx

LESSOR Løn

Professionel support til LESSOR Løn

Som certificeret LESSOR Power House Partner kender vi LESSOR Løn ud og ind, og vi kan derfor assistere med alle former for teknisk support. Vores konsulenter holder dit system kørende og opdateret. Altid.

Vi tilbyder support til LESSOR Løn
på 4 områder

Implementering af LESSOR Løn

Din faste lønkonsulent tager dig i hånden hele vejen fra opstartsmøde til hypercare. Og vi bliver, indtil du er tryg ved dit nye lønsystem.

Integration med andre systemer

Din faste lønkonsulent tager dig i hånden hele vejen fra opstartsmøde til hypercare. Og vi bliver, indtil du er tryg ved dit nye lønsystem.

Avanceret rapportering

Vi skræddersyr systemets rapportering efter dine ønsker, så du har adgang til præcis de data, du har behov for. På den måde kan du træffe bedre beslutninger baseret på data.

Løbende support og vedligehold

Med en fast supportaftale skal du aldrig bekymre dig om at løse akutte problemer eller systemopdateringer. Din faste lønpartner står altid til rådighed.

Vælg en supportaftale efter dit behov

Med en supportaftale kan du sænke skuldrerne og lade os supportere og vedligeholde dit lønsystem. Vi tilbyder supportaftaler i tre forskellige pakkeløsninger.

Basic

Med Basispakken får du support på LESSOR Løn, og vi afregner på timebasis.

Standard

Med Standardpakken får du en fast månedlig supportaftale til en lavere timepris end ved Basispakken. Omfanget af aftalen afhænger af dine behov.

Udvidet

I den udvidede supportaftale får du alt fra Standardpakken samt en Tryghedsaftale bestående af en beredskabsplan og mulighed for afløsning ved pludselig opstået sygdom hos din lønbogholder.

Hvad er LESSOR Løn?

LESSOR Løn er et robust lønsystem, der med sine mange funktioner kan optimere din lønbehandling. Skal du høste det fulde udbytte af systemet, skal det implementeres, integreres og vedligeholdes korrekt. Det er her, vi kommer ind i billedet.

Eksperter i LESSOR Løn

Hvordan hjælper vi med LESSOR Løn?

Hos Din Lønpartner er vi certificerede LESSOR Power House Partner. Det betyder, at vi kan håndtere systemet på samme niveau som leverandøren af LESSOR Løn.

Vi yder altså support i alt fra implementering til løbende vedligehold, så du kan få det optimale setup. Det er desuden ikke et kriterie for at få support, at vi har implementeret dit system.

Vi står klar

Få en personlig LESSOR Løn-konsulent

Fordelen ved at vælge os er, at du får en fast kontaktperson, der løser dine opgaver. Det betyder, at du har en personlig LESSOR Løn-konsulent, der kender din forretning og dine behov.

Din Lønpartner har oven i købet erfaring fra både løn, økonomi og IT, som giver vores lønkonsulenter en forståelse på tværs af virksomhedens opgaver.

LESSOR Løn priser

Hvad koster en personlig
LESSOR Løn-konsulent?

En personlig LESSOR Løn-konsulent koster 1.250 kr./timen.
Du får 20% rabat, når du tegner en fast supportaftale.

Vi giver altid et estimat på, hvor mange timer opgaven tager, så du undgår ubehagelige overraskelser på din faktura.