fbpx

EPOS Løn

Support til EPOS Løn

Vores konsulenter er eksperter i EPOS Løn og kan hjælpe med alt fra implementering af systemet, avanceret lønrapportering og faste supportaftaler.

Vi tilbyder EPOS Løn-support
på 6 forskellige områder

Implementering af EPOS Løn

Vi sørger for, at du kommer godt fra start, så du bliver selvkørende i dit EPOS lønsystem.

Integration med andre systemer

Vi integrerer EPOS Løn med dine øvrige systemer inden for eksempelvis HR, tidsregistrering eller Expense Management.

g

Automatisering af arbejdsgange

Vi automatiserer og optimerer dine arbejdsgange i EPOS Løn med vores egne, specialudviklede værktøjer – og uden ekstra licensomkostninger, da vores værktøjer er udviklet uden RPA-software.

Avanceret rapportering

Vi skræddersyr systemets rapportering efter dine ønsker, så du har adgang til præcis de data, du har behov for. På den måde kan du træffe bedre beslutninger baseret på data.

Kurser og professionel sparring

Har du en medarbejder, der skal være selvkørende i EPOS Løn, tilbyder vi personlig undervisning og kurser i systemet.

Løbende support og vedligehold

Du kan få en basis, standard eller udvidet supportaftale, så hjælpen altid er tæt på ved akutte problemer. Her kan vi også sørge for at opdatere og vedligeholde dit system løbende.

Vælg en supportaftale efter dit behov

Med en supportaftale kan du sænke skuldrerne og lade os supportere og vedligeholde dit lønsystem. Vi tilbyder supportaftaler i tre forskellige pakkeløsninger.

Basic

Med Basispakken får du support på EPOS Løn, og vi afregner på timebasis.

Standard

Med Standardpakken får du en fast månedlig supportaftale til en lavere timepris end ved Basispakken. Omfanget af aftalen afhænger af dine behov.

Udvidet

I den udvidede supportaftale får du alt fra Standardpakken samt en Tryghedsaftale bestående af en beredskabsplan, som giver mulighed for afløsning ved pludselig opstået sygdom hos din lønbogholder.

Hvad er EPOS Løn?

EPOS Løn er et fleksibelt lønsystem, der gør lønbehandling nemt og effektivt. Med den rette support kan EPOS Løn integreres med dine øvrige systemer og køre optimalt. Ligesom du kan automatisere dine arbejdsgange i systemet.

Eksperter i EPOS Løn

Hvordan kan vi hjælpe med EPOS Løn?

Som eksperter i EPOS Løn kan vi både sikre den gode implementering, løbende optimering og den efterfølgende vedligehold. Faktisk kan vi supportere og opsætte løsninger i præcis samme omfang og kvalitet som leverandøren af EPOS Løn.

Vi står klar

Få en personlig EPOS Løn-konsulent

Fordelen ved at vælge os er, at du får en fast kontaktperson, der løser dine opgaver. Det betyder, at du har en personlig EPOS Løn-konsulent, der kender din forretning og dine behov.

Din Lønpartner har oven i købet erfaring fra både løn, økonomi og IT, som giver vores lønkonsulenter en forståelse på tværs af virksomhedens opgaver.

EPOS Løn priser

Hvad koster en personlig
EPOS Løn-konsulent?

En personlig EPOS Løn-konsulent koster 1.250 kr./timen.
Du får 20% rabat, når du tegner en fast supportaftale.

Vi giver altid et estimat på, hvor mange timer opgaven tager, så du undgår ubehagelige overraskelser på din faktura.